El que fan els millors professors d'universitat

El que fan els millors professors d'universitat

Description

Què fa gran a un gran professor? Quins són els professors que els estudiants recorden temps després de la graduació? Aquest llibre, el resultat de l’estudi durant quinze anys de gairebé cent professors d’una àmplia diversitat de camps i d’universitats, ofereix respostes valuoses per a tots els educadors.
En breu, la resposta és: no és el que els professors fan, és el que entenen. Els plans de classes i els apunts per fer-les importen menys que la manera especial que tenen els professors de comprendre l’assignatura i valorar l’aprenentatge humà. Siguen historiadors o físics, a El Paso o a St. Paul, els millors professors es coneixen les seues assignatures del dret i de l’inrevés, però també saben com atreure els estudiants i plantejar-los reptes i provocar respostes apassionades. Sobretot, creuen ferventment en dues coses: que l’ensenyament importa i que els estudiants poden aprendre.
Amb històries alhora divertides i colpidores, Ken Bain descriu exemples d’ingenuïtat i compassió, d’estudiants que descobreixen noves idees i la profunditat del seu propi potencial. Què fan els millors professors d'universitat és un tresor de perspicàcia i d’inspiració tant per als professors novells com per a educadors experts.


Download El que fan els millors professors d'universitat (9788437063393).pdf, available at lakesuperiorcards.com for free.

Available Format:

Details

Author(s)
Ken Bain, Salvador Company Gimeno, Anna Torcal García
Format
Paperback | 226 pages
Dimensions
150 x 220mm
Publication date
01 Jan 2005
Publisher
Publicacions de La Universitat de Valencia
Publication City/Country
Valencia, Spain
Language
Spanish
ISBN10
8437063396
ISBN13
9788437063393
Bestsellers rank
3,041,831